Ace! Business Training
Incompany training, personal training, maatwerktraining

..

Kies eerst een trainingsvorm...

Stap 1 van 3: kies hier eerst het aantal cursisten of een trainingsvorm. In stappen 2 en 3 kunt u daarna de trainingsonderwerpen kiezen:

Ik zoek een training voor mezelf... Kort lopend om effectief je kennis en kunde op een bepaald vakgebied te vergroten, met veel ruimte voor toepassing in je eigen praktijk. Eventueel samen met een collega!
 

 

Ik zoek een incompany groepstraining... Gespecialiseerd maatwerk voor groepen van 3 tot 25 personen, kort lopend en effectief, om expertise op een bepaald vakgebied snel te vergroten.
 

Ik zoek een online cursus... Studeren in je eigen tempo! Met de Ace! online cursussen kun je zelf bepalen op welke momenten je studeert en hoe lang je over een cursus wilt doen. Met intensieve begeleiding!

 

Ik zoek een speciale trainingsvorm... Zoals leergangen, blended learning, lezingen en presentaties, master classes, management seminars, management games, combinaties van werkvormen, etc.

 

Incompany maatwerk cursus training... of stel direct uw trainingsvraag

Voor alle trainingen geldt dat een programma precies wordt aangepast aan uw vraagstelling:

Beschrijf de uitgangspunten en wat u met een training wilt bereiken. U ontvangt ons trainingsadvies vrijblijvend binnen 2 werkdagen per e-mail. Ga naar het vraagformulier.

 

Beoordelingen Ace! Business Training door cursisten

Vorige week met de afdeling (12 personen) de cursus timemanagement gedaan. Ace! heeft een erg verfrissende kijk op dit onderwerp. Een hele verademing na alle welbekende halve oplossingen voor dit dagelijkse probleem...!

Oordeel:

Ariana van Zuilen, KPG, Amstelveen, 19 mei
  Nu ruim 6 maanden aan de slag met alles wat ik geleerd heb in de cursus projectmanagement (Prince2). Alles sluit prima aan op mijn dagelijkse praktijk en de projecten waarin ik leiding geef. Toptraining dus, aanrader!

Oordeel:

Jos Rijnsburg, Sr. projectmanager NS, 3 mei


   
Heel veel geleerd via (gelukkig) niet al te veel theorie. Was een echte doe-cursus (moderator: cursus planmatig werken). Prima trainer, die goed begreep wat ieder nodig had. Nu aan de slag met het gebruik van de stof in de praktijk, #zinin!

Oordeel:

Johan Vossen, Erasmus MC, Rotterdam, 19 december
  Ace! geeft binnen onze organisatie vrijwel alle trainingen op het gebied van soft skills (moderator: soft skills = gedrag). We werken al jaren tot volle tevredenheid samen. Echte meedenkers in lerend werken en het hele jaartraject!

Oordeel:

Rian Bosmans, BCC Consultancy, 18 april


   
Eindelijk van mn angst voor het geven van presentaties af! Ik begin het langzaam zelfs leuk te vinden... Alles bij elkaar een fijne en erg persoonlijke aanpak. Ook prima dat ik nog steeds via het Ace! Coachingpanel hulp en advies van de trainer kan vragen...!

Oordeel:

JZ, 14 augustus
  Prima incompany cursus gehad op een inspirerende locatie. Met een erg creatieve en kundige cursusleider. Ik kan weer geÔnspireerd vooruit met de strategische marketing voor onze holding volgend jaar. Ps: ook de catering was prima :-)

Oordeel:

George Graham, Marketingstrateeg, 9 oktober

   

Nb: de weergegeven klantoordelen zijn nooit ouder dan 12 maanden. Zelf ook een Ace! training beoordelen? Klik hier • Overzicht van alle trainingen

  Klik voor een totaaloverzicht van de beschikbare trainingen in alle vakgebieden (PDF)

  E-learning

  Ace! kan alle taakgerichte trainingen uitvoeren in de vorm van e-learning (volledige online cursus) en de cursussen die gedragsgerelateerd zijn in blended learning (combinatie van een online cursus en onsite training). Klik voor meer informatie.

 • Vestigingen

  Klik voor de gegevens van onze cursuslocaties in Den Haag, Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam, Maastricht, Eindhoven, Breda, Utrecht, Arnhem, Amersfoort, Brussel en Antwerpen.

  Emailadres: info@ace-management-partners.nl
  Centraal telefoonnummer:  0165 396 108

 • Vakgebieden

  Ace! investeert permanent in kennis en is trendzettend in:

  Accountmanagement, verkoop
  Acquisitie, new business
  Salesmanagement
  CommerciŽle slagkracht
  Call centers, in- en outbound
  Arbeidsre-integratie
  Werkhervatting na ziekte
  Competentiemodellen
  Competentiemanagement
  HRM, personeelsmanagement
  Inkoopvaardigheden
  Persoonlijke effectiviteit
  Communicatievaardigheden
  Marketing, strategisch
  Operationele marketing
  Webmarketing, e-commerce
  Management, leidinggeven
  Strategisch management
  Organisatiekunde
  Lean en agile werken
  Teams, teamwork
  Productmanagement
  Projectmanagement, Scrum
  Train de trainer, didactiek

  Klik coaching, coach, teamcoaching voor meer details.

 • YouTube vlogs

  Ace! algemeen
  Incompany training
  Personal training
  Interactie in een training
  Multi level/discipline training
  Leerstijlen
  Proactiviteit in training
  Trainingsvormen en trainer
  Meer video's