Ace! Business Coaching
Directie, management(teams), individuele medewerkers

..

Coaching coach, executive coach, teamcoachProfiel Ace! Business Coaching

Onze coachingsbenadering is praktisch, op de toekomst gericht en positief. Sterke punten van de organisatie worden door de coach optimaal benut en zwakke punten vertaald in uitdagingen. Toch is er geenszins sprake van een instrumentele benadering in een coachingstraject. Iedere organisatie wordt beschouwd als uniek en verdient de maximale creatieve inzet van de door de organisatie ingehuurde coach.

Ace! Business Coaching hecht grote waarde aan haar rol als onafhankelijke partner om veranderingen in organisaties te kunnen doorvoeren. De inzet van een externe deskundige biedt namelijk onvermoede mogelijkheden om uw organisatie in een nieuw perspectief te bezien. Ingesleten organisatiestructuren en gedragspatronen kunnen hierdoor als minder vanzelfsprekend worden ervaren. Wanneer bestaande beelden worden losgelaten, komt energie vrij om stagnaties op te heffen, historisch gegroeide situaties los te weken en inefficiŽnte structuren te vervangen door nieuwe.

Opdrachtgevers vinden bij ons bureau een coach die doelgericht en vernieuwend zal optreden. Niet iemand die alleen maar zegt hoe het moet, maar een betrokken adviseur die met open blik samen met opdrachtgevers op weg gaat. Daarbij geholpen door een flinke dosis gezond verstand en een uitgebreide vakkennis.

 

Coaching coach, executive coach, teamcoachWerk- en denkwijze van de Ace! Coach

Ace! Business Coaching richt zich op resultaten. Die gaan soms verder dan de oorspronkelijke vraagstelling. Zijn meer naar de geest dan naar de letter. En dragen bij aan wat uiteindelijk moet worden bereikt. Volgens jou. Resultaten waarin je je als opdrachtgever kunt vinden en waarmee je concreet kunt werken. Daarom staan samenspraak en samenwerking voorop. Daarom ook hou je steeds het overzicht en de controle. Dergelijke resultaten kunnen alleen met maatwerk worden verkregen. Maatwerk dat niet alleen is gebaseerd op een brede algemene deskundigheid en ervaring, maar ook op een goed begrip van de specifieke situatie. Om die te doorgronden is vaak een analyse nodig. Niet als doel op zich, wel ten dienste van het ontwikkelen van verbeteringsvoorstellen. Een analyse waarbij gezond verstand, ervaring en intuÔtie een belangrijke rol spelen. Een analyse die precies zo breed en diep gaat als nodig is om tot resultaten te komen.

Coaching is in deze tijd van grote veranderingen binnen ondernemingen en organisaties uitgegroeid tot een belangrijke activiteit. Een waardevol instrument dat door bedrijven vaak wordt ingehuurd om veranderingen of onverwachte situaties in goede banen te leiden. Maar ook wordt van onze diensten gebruik gemaakt voor het tijdelijk uitoefenen van management functies. Aan de werkwijze van Ace! Business Coaching ligt de filosofie ten grondslag dat de toegevoegde waarde van management pas echt zichtbaar wordt als er een duidelijke synergie bestaat tussen u en de Ace! Business Coach.

 

De verschillende soorten coaching

Executive coaching

Teamcoaching

Individuele coaching

 

Gerelateerde onderwerpen coaching

Blog - Gespreksstijlen bij coaching

Cursus - Coachend leidinggeven

Wikipedia over coaching (nieuw scherm)

 

 • Vestigingen

  Klik voor de gegevens van onze cursuslocaties in Den Haag, Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam, Maastricht, Eindhoven, Breda, Utrecht, Arnhem, Amersfoort, Brussel en Antwerpen.

  Emailadres: info@ace-management-partners.nl
  Centraal telefoonnummer:  0165 396 108

 • Vakgebieden

  Ace! investeert permanent in kennis en is trendzettend in:

  Accountmanagement, verkoop
  Acquisitie, new business
  Salesmanagement
  CommerciŽle slagkracht
  Call centers, in- en outbound
  Arbeidsre-integratie
  Werkhervatting na ziekte
  Competentiemodellen
  Competentiemanagement
  HRM, personeelsmanagement
  Inkoopvaardigheden
  Persoonlijke effectiviteit
  Communicatievaardigheden
  Marketing, strategisch
  Operationele marketing
  Webmarketing, e-commerce
  Management, leidinggeven
  Strategisch management
  Organisatiekunde
  Lean en agile werken
  Teams, teamwork
  Productmanagement
  Projectmanagement, Scrum
  Train de trainer, didactiek

  Klik coaching, coach, teamcoaching voor meer details.

 • YouTube vlogs

  Ace! algemeen
  Incompany training
  Personal training
  Interactie in een training
  Multi level/discipline training
  Leerstijlen
  Proactiviteit in training
  Trainingsvormen en trainer
  Meer video's