Ace! Business Training
Incompany training, personal training, maatwerktraining

..

STAP-budget (cursus, training, opleiding)STAP-budget voor cursus, training en opleiding

STAP-budget is een budget dat door de overheid beschikbaar wordt gesteld in het kader van de Stimulering Arbeidsmarkt Positie waarmee werkzoekenden en werknemers zichzelf kunnen blijven ontwikkelen om een meerwaarde te blijven vormen op de arbeidsmarkt. De afkorting STAP staat voor de eerdergenoemde Stimulering Arbeidsmarkt Positie waardoor duidelijk wordt dat de overheid de positie van werkzoekenden en werknemers op de arbeidsmarkt belangrijk vind. Het is belangrijk dat mensen worden gestimuleerd om zich te blijven ontwikkelen. In de huidige kenniseconomie zijn naast kennis ook vaardigheden en competenties van groot belang. Deze ontwikkelt een werknemer niet alleen in het werk maar ook tijdens opleidingen, cursussen en trainingen. Daarom vind de overheid het belangrijk dat er voldoende geld en tijd beschikbaar wordt gemaakt om mensen op de arbeidsmarkt de mogelijkheid te geven om zichzelf te ontwikkelen.

De uiteindelijke implementatie van het STAP-budget bleek voor cursisten een dermate verschraling van de oude fiscale studiekostenregeling dat Ace! daar niet aan deelneemt. Onze cursussen zijn altijd maatwerk en worden altijd gevolg door 6 maanden praktijkbegeleiding. Dit cursusniveau past niet binnen STAP.

 

 • Vestigingen

  Klik voor de gegevens van onze cursuslocaties in Den Haag, Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam, Maastricht, Eindhoven, Breda, Utrecht, Arnhem, Amersfoort, Brussel en Antwerpen.

  Emailadres: info@ace-management-partners.nl
  Centraal telefoonnummer:  0165 396 108

 • YouTube vlogs

  Ace! algemeen
  Incompany training
  Personal training
  Interactie in een training
  Multi level/discipline training
  Leerstijlen
  Proactiviteit in training
  Trainingsvormen en trainer
  Meer video's