Ace! Business Training
Incompany training!Personal training!Maatwerktraining

Ace! Leergangen®

Investeren in taakvolwassenheid, tools en skills is investeren in persoonlijke resultaten. Wilt u in uw functioneren doorgroeien naar een echt effectieve en efficiënte business professional? Iemand die sterk professioneel ontwikkeld is? Een Ace! Leergang® helpt u dit groeipad te realiseren in een periode van 6-12 maanden. Binnen uw eigen vakgebied en op uw eigen functieniveau. Met een brede kennis van tools (taak) en skills (gedrag) kunt u sterk competitief zijn en kunt u uw functiedoelen beter en sneller realiseren. U kunt een Ace! Leergang® op 2 manieren volgen:

Vraag de brochure van deze leergang aan, of maak een afspraak met één van de trainers voor een kennismaking.

De inhoud wordt geheel aangepast aan uw specifieke situatie en vraagstelling en u heeft een vrije keuze uit de modules en maatwerkonderwerpen. Erv zijn steeds tussentijdse evaluaties en u krijgt 1½ jaar ondersteuning door het coaching panel.

 

Beschikbare onderwerpen leergangen

Binnen het Ace! trainingsprogramma zijn de volgende leergangen beschikbaar:
 

Een leergang duurt gemiddeld 6 tot 12 maanden en start elk kwartaal. Per maand zijn er steeds 2 trainingsdagen. De leergangen worden op HBO of post-HBO niveau gegeven.

 

Beoordelingen Ace! Business Training door cursisten

Vorige week met de afdeling (12 personen) de cursus timemanagement gedaan. Ace! heeft een erg verfrissende kijk op dit onderwerp. Een hele verademing na alle welbekende halve oplossingen voor dit dagelijkse probleem...!

Oordeel:

Ariana van Zuilen, KPG, Amstelveen, 19 mei
           Nu ruim 6 maanden aan de slag met alles wat ik geleerd heb in de cursus projectmanagement (Prince2). Alles sluit prima aan op mijn dagelijkse praktijk en de projecten waarin ik leiding geef. Toptraining dus, aanrader!

Oordeel:

Jos Rijnsburg, Sr. projectmanager NS, 3 mei


   
Heel veel geleerd via (gelukkig) niet al te veel theorie. Was een echte doe-cursus (moderator: cursus planmatig werken). Prima trainer, die goed begreep wat ieder nodig had. Nu aan de slag met het gebruik van de stof in de praktijk, #zinin!

Oordeel:

Johan Vossen, Erasmus MC, Rotterdam, 19 december
  Ace! geeft binnen onze organisatie vrijwel alle trainingen op het gebied van soft skills (moderator: soft skills = gedrag). We werken al jaren tot volle tevredenheid samen. Echte meedenkers in lerend werken en het hele jaartraject!

Oordeel:

Rian Bosmans, BCC Consultancy, 18 april


   
Eindelijk van mn angst voor het geven van presentaties af! Ik begin het langzaam zelfs leuk te vinden... Alles bij elkaar een fijne en erg persoonlijke aanpak. Ook prima dat ik nog steeds via het Ace! Coachingpanel hulp en advies van de trainer kan vragen...!

Oordeel:

JZ, 14 augustus
  Prima incompany cursus gehad op een inspirerende locatie. Met een erg creatieve en kundige cursusleider. Ik kan weer geïnspireerd vooruit met de strategische marketing voor onze holding volgend jaar. Ps: ook de catering was prima :-)

Oordeel:

George Graham, Marketingstrateeg, 9 oktober

   

Nb: de weergegeven klantoordelen zijn nooit ouder dan 12 maanden. Zelf ook een Ace! training beoordelen? Klik hier

 

 • Vestigingen

  Klik voor de adresgegevens van onze cursuslocaties in Den Haag, Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam, Maastricht, Eindhoven, Breda, Utrecht, Arnhem, Amersfoort, Brussel en Antwerpen.

  Emailadres: info@ace-management-partners.nl
  Centraal telefoonnummer:  0165 396 108

 • Vakgebieden

  21 trainers, coaches en adviseurs investeren permanent in kennis en zijn trendzettend in:

  Accountmanagement en verkoop
  New business en acquisitie
  Commerciële slagkracht
  Sales management
  Call center trainingen
  Persoonlijke effectiviteit
  Communicatievaardigheden
  Competentiemodellen
  HRM en personeelsmanagement
  Marketing en webmarketing
  Internet als commerciële tool
  Management en leiding geven
  Productmanagement
  Projectmanagement
  Train de trainer en didactiek

 • YouTube video's

  Ace! algemeen
  Incompany training
  Personal training
  Interactie in een training
  Multi level/discipline training
  Leerstijlen
  Proactiviteit in training
  Trainingsvormen en trainer
  Meer video's