Ace! Business Training
Incompany training!Personal training!Maatwerktraining

Kies eerst een trainingsvorm...

Stap 1 van 3: kies hier eerst het aantal cursisten of een trainingsvorm. In stappen 2 en 3 kunt u daarna de trainingsonderwerpen kiezen:

Ik zoek een training voor mezelf Kort lopend om snel en effectief uw kennis en kunde op een bepaald vakgebied te vergroten, met veel ruimte voor toepassing in uw eigen dagelijkse praktijk. Eventueel samen met een collega!

          

Ik zoek een incompany groepstraining Gespecialiseerd maatwerk voor groepen van 3 tot 25 personen, kort lopend en effectief, om expertise op een bepaald vakgebied snel te vergroten.   

Ik zoek een langer lopende opleiding Ace! Leergangen om meesterschap te verwerven. Deze opleidingstrajecten dekken een compleet functie- of vakgebied af en lopen over een periode van 6 tot 12 maanden.

 

Ik zoek een speciale trainingsvorm Zoals e-learning, lezingen en presentaties, master classes, cabaret, management seminars, management games, combinaties van werkvormen, et cetera.

 

... of stel direct uw trainingsvraag

Voor alle trainingen geldt dat een programma precies wordt aangepast aan uw vraagstelling:

Beschrijf de uitgangspunten en wat u met een training wilt bereiken. U ontvangt ons trainingsadvies vrijblijvend binnen 2-3 werkdagen per e-mail. Ga naar het vraagformulier

 

Beoordelingen Ace! Business Training door cursisten

Vorige week met de afdeling (12 personen) de cursus timemanagement gedaan. Ace! heeft een erg verfrissende kijk op dit onderwerp. Een hele verademing na alle welbekende halve oplossingen voor dit dagelijkse probleem...!

Oordeel:

Ariana van Zuilen, KPG, Amstelveen, 19 mei
           Nu ruim 6 maanden aan de slag met alles wat ik geleerd heb in de cursus projectmanagement (Prince2). Alles sluit prima aan op mijn dagelijkse praktijk en de projecten waarin ik leiding geef. Toptraining dus, aanrader!

Oordeel:

Jos Rijnsburg, Sr. projectmanager NS, 3 mei


   
Heel veel geleerd via (gelukkig) niet al te veel theorie. Was een echte doe-cursus (moderator: cursus planmatig werken). Prima trainer, die goed begreep wat ieder nodig had. Nu aan de slag met het gebruik van de stof in de praktijk, #zinin!

Oordeel:

Johan Vossen, Erasmus MC, Rotterdam, 19 december
  Ace! geeft binnen onze organisatie vrijwel alle trainingen op het gebied van soft skills (moderator: soft skills = gedrag). We werken al jaren tot volle tevredenheid samen. Echte meedenkers in lerend werken en het hele jaartraject!

Oordeel:

Rian Bosmans, BCC Consultancy, 18 april


   
Eindelijk van mn angst voor het geven van presentaties af! Ik begin het langzaam zelfs leuk te vinden... Alles bij elkaar een fijne en erg persoonlijke aanpak. Ook prima dat ik nog steeds via het Ace! Coachingpanel hulp en advies van de trainer kan vragen...!

Oordeel:

JZ, 14 augustus
  Prima incompany cursus gehad op een inspirerende locatie. Met een erg creatieve en kundige cursusleider. Ik kan weer geÔnspireerd vooruit met de strategische marketing voor onze holding volgend jaar. Ps: ook de catering was prima :-)

Oordeel:

George Graham, Marketingstrateeg, 9 oktober

   

Nb: de weergegeven klantoordelen zijn nooit ouder dan 12 maanden. Zelf ook een Ace! training beoordelen? Klik hier • Overzicht van alle trainingen

  Klik indien u een PDF totaaloverzicht wilt van alle beschikbare trainingen in de verschillende vakgebieden. Daarna kunt u dan besluiten welke datasheets u wilt raadplegen.

  E-learning

  Ace! kan alle trainingen uitvoeren in e-learning (volledige online cursus) en in blended learning (combinatie van een online cursus en onsite training). Klik voor meer informatie.

 • Vestigingen

  Klik voor de adresgegevens van onze cursuslocaties in Den Haag, Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam, Maastricht, Eindhoven, Breda, Utrecht, Arnhem, Amersfoort, Brussel en Antwerpen.

  Emailadres: info@ace-management-partners.nl
  Centraal telefoonnummer:  0165 396 108

 • Vakgebieden

  21 trainers, coaches en adviseurs investeren permanent in kennis en zijn trendzettend in:

  Accountmanagement en verkoop
  New business en acquisitie
  CommerciŽle slagkracht
  Sales management
  Call center trainingen
  Persoonlijke effectiviteit
  Communicatievaardigheden
  Competentiemodellen
  HRM en personeelsmanagement
  Marketing en webmarketing
  Internet als commerciŽle tool
  Management en leiding geven
  Productmanagement
  Projectmanagement
  Train de trainer en didactiek

 • YouTube video's

  Ace! algemeen
  Incompany training
  Personal training
  Interactie in een training
  Multi level/discipline training
  Leerstijlen
  Proactiviteit in training
  Trainingsvormen en trainer
  Meer video's