Ace! Management Consultancy
Adviseurs die inspireren en adviseren in concrete oplossingen en trajecten

Waarom Ace! Management Consultancy?

Onze benadering is praktisch, op de toekomst gericht en positief. Sterke punten van uw organisatie worden optimaal benut en zwakke punten vertaald in uitdagingen. Toch is er geenszins sprake van een instrumentele benadering. Iedere organisatie wordt beschouwd als uniek en verdient de maximale creatieve inzet van de door uw organisatie ingehuurde adviseur. Ace! Management Partners hecht grote waarde aan haar rol als onafhankelijke partner om veranderingen in organisaties te kunnen doorvoeren. De inzet van een externe deskundige biedt namelijk onvermoede mogelijkheden om uw organisatie in een nieuw perspectief te bezien. Ingesleten organisatiestructuren en gedragspatronen kunnen hierdoor als minder vanzelfsprekend worden ervaren. Wanneer bestaande beelden worden losgelaten, komt energie vrij om stagnaties op te heffen, historisch gegroeide situaties los te weken en inefficiŽnte structuren te vervangen door nieuwe.

Opdrachtgevers vinden bij ons bureau een management consultant die met inzet van de gehele persoon doelgericht en vernieuwend zal optreden. Niet iemand die alleen maar zegt hoe het moet, maar een betrokken adviseur die met open blik samen met opdrachtgevers op weg gaat. Daarbij geholpen door een flinke dosis gezond verstand en een uitgebreide vakkennis.

Management consultancy is een van de meest significante resourcing tools van dit decennium. Het levert een pool van mensen met management skills en ervaring, beschikbaar op korte termijn, om u te adviseren en om veranderingen binnen uw organisatie met succes te implementeren. Wij geloven dat het management team van de toekomst zal bestaan uit een kern van "highly skilled" managers die kennis en andere skills zullen inhuren wanneer dit nodig is.  

 

Werk- en denkwijze

Resultaat door maatwerk. Ace! Management Partners richt zich op resultaten. Die gaan soms verder dan de oorspronkelijke vraagstelling. Zijn meer naar de geest dan naar de letter. En dragen bij aan wat uiteindelijk moet worden bereikt. Volgens u. Resultaten waarin u zich als opdrachtgever kunt vinden en waarmee u kunt werken. Daarom staan samenspraak en samenwerking voorop. Daarom ook houdt u steeds het overzicht en de controle.

Dergelijke resultaten kunnen alleen met maatwerk worden verkregen. Maatwerk dat niet alleen is gebaseerd op een brede algemene deskundigheid en ervaring, maar ook op een goed begrip van de specifieke situatie. Om die te doorgronden is vaak een analyse nodig. Niet als doel op zich. Wel ten dienste van het ontwikkelen van verbeteringsvoorstellen. Een analyse waarbij gezond verstand, ervaring en intuÔtie een belangrijke rol spelen. Een analyse die precies zo breed en diep gaat als nodig is om tot resultaten te komen.

Consultancy is in deze tijd van grote veranderingen binnen ondernemingen en organisaties uitgegroeid tot een belangrijke activiteit. Een waardevol instrument dat door bedrijven vaak wordt ingehuurd om veranderingen of onverwachte situaties in goede banen te leiden. Maar ook wordt van onze diensten gebruik gemaakt voor het tijdelijk uitoefenen van management functies. Aan de werkwijze van Ace! Management Consultancy ligt de filosofie ten grondslag dat de toegevoegde waarde van management pas echt zichtbaar wordt als er een duidelijke synergie bestaat tussen u en Ace! Management Partners.

 • Vestigingen

  Klik voor de adresgegevens van onze cursuslocaties in Den Haag, Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam, Maastricht, Eindhoven, Breda, Utrecht, Arnhem, Amersfoort, Brussel en Antwerpen.

  Emailadres: info@ace-management-partners.nl
  Centraal telefoonnummer:  0165 396 108

 • Vakgebieden

  21 trainers, coaches en adviseurs investeren permanent in kennis en zijn trendzettend in:

  Accountmanagement en verkoop
  New business en acquisitie
  CommerciŽle slagkracht
  Sales management
  Call center trainingen
  Persoonlijke effectiviteit
  Communicatievaardigheden
  Competentiemodellen
  HRM en personeelsmanagement
  Marketing en webmarketing
  Internet als commerciŽle tool
  Management en leiding geven
  Productmanagement
  Projectmanagement
  Train de trainer en didactiek

 • YouTube video's

  Ace! algemeen
  Incompany training
  Personal training
  Interactie in een training
  Multi level/discipline training
  Leerstijlen
  Proactiviteit in training
  Trainingsvormen en trainer
  Meer video's

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meest gevraagde onderwerpen in coaching, consultancy en interim management

 

Business coach, coaching

Personal coach, coaching

Directie coach, coaching

Coaching managers

Managementcoach

Coaching high potentials

Teamcoach, teamcoaching

Management consultancy

Managementadvies

Procesadvies, advisering

Adviestraject

Organisatieadvies

Strategisch en tactisch (management)advies

(13)